Subscribe Us

Header Ads

Son Dakika Malatya

Akçadağ Arapkir Arguvan Battalgazi. Son Dakika Malatya Haberleri Malatya Turkey.


Malatya Da Otobus Kazasi 29 Kisi Yaralandi Otobus Kis Haber

İstanbulda 47 bin 334 sürücüye trafikte makas atamak ve tehlikeli araç kullanmaktan 35.

Son dakika malatya. Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatyada çöken binayla ilgili bilgi aldı İstanbulda 47 bin 334 sürücüye trafikte makas atamak ve tehlikeli araç kullanmaktan 35 milyon TL ceza kesildi. Malatyada iş yerlerinin olduğu 2 katlı bir bina çöktü. 19 hours agoMalatyada çöken binada çok sayıda kişi enkaz altında kaldı.

Malatyada kasten yaralama olayının şüphelisi tutuklandı Malatyada bir kişiyi silahla yaraladıktan sonra kaçan şüpheli olayda kullandığı suç aletiyle birlikte yakalanarak. Malatya Valisi Aydın Baruşun başkanlığında Kış Tedbirleri Koordinasyon Kurulu Toplantısı düzenlendi. Son Dakika 1517 Türkiyeden ayrılan Bill Gates yat personeline 3 araç dolusu hediye gönderdi 1512 KKTCde Faiz Sucuoğlu başkanlığında yeni hükümet kuruldu 1500 Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle basket oynadı.

Edinilen son dakika gelişmesine göre Malatyada düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yeşil reçeteye tabi 9 bin 300 hap ele geçirildi gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Akçadağ Arapkir Arguvan Battalgazi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatyada bir binada meydana gelen göçük ve enkazda devam eden arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Konyada Deprem Son Dakika 2021 Bugün - Malatya EditÃr Malatya Haberleri - Afaddan yapılan açıklamada ise 3 metruk binada hasar olduğu belirtildi. Meteorolojiden bugün için 4 ile turuncu 18 ile sarı kodlu uyarı geldi. 1333 Son dakika gündem.

Malatya Valisi Aydın Baruş yaralıların sağlık. 1719 Malatyada bina çöktü Enkaz altında kalanlar var Son Dakika 1608 Öğretmenden gelen acı haberin ardından okul boşaltıldı Son Dakika 1356 Keban Baraj gölünde ikinci defa görüntülendi havyarı tam 2 milyon liraya alıcı. Malatya Valisi kurtarma çalışmasının sürdüğünü açıkladı.

Son dakika haberi Malatyada çöken bina soruşturmasında 4 gözaltı. 16 hours agoSon dakika haberleri. En son malatya haberleri anında burada.

Son Dakika Malatya Haberleri. 20 hours agoSon dakika. 2334 likes 7 talking about this.

MALATYA AA - Malatya da tartıştığı eşini bıçakla. Malatyada tartıştığı eşini bıçakla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Binanın altında yaralılar olup olmadığını belirlemek için acil olarak çalışma başlatıldı.

Son dakika haber. 1829 Adana Demirspor Hatayspora Dur dedi. 7 Kasım günü koronavirüs nedeniyle 200 kişi vefat etti 25 bin 304 yeni vaka tespit edildi.

Malatyanın İnönü Caddesinde 2 katlı bir binanın çöktüğü haberinin ardından bölgede yaşayan ve yakınları bulunan vatandaşlar Malatyada son dakika araştırması yapıyor. Bina yıkıldığında ilk gelen son dakika haberlerinde binanın önceden boşaltıldığı belirtilmişti. Malatya Son Dakika February 25 YEŞİLDER Malatya Başkanı Ahmet Mercan yönetim kurulu üyeleri ve kadın olları ile birlikte Vahap Küçük Gazetecilik Başarı ödülleri ile ilgil.

Son Dakika Malatya Haberleri. 1815 Fenerbahçe-Kayserispor maçında ilk 11ler. 9 kasım 2021 kandilli rasathanesi son depremler listesi.

Son dakika malatya habelerine yer verilen güncel malatya haber sondakika44. 2 days agoSon dakika haberine göre Malatyada jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu ve silah operasyonlarında 10 kilodan fazla kubar esrar maddesi ile çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. 2317 likes 3 talking about this.

Malatyada boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından boş. Son dakika Malatya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Boşanma aşamasındaki eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Son Dakika Malatya Haberleri Malatya Turkey. 1805 Galatasaray Karagümrük deplasmanında 2 puan bıraktı. 1756 İşkenceye uğrayan köpeğin intikamını inek aldı.

20 hours agoSon dakika edinilen bilgilere göre Malatyada bugün kolonlarında çalışma yapılan bir bina bugün akşam saatlerinde çöktü. Binada olduğu belirtilen 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Malatyada çöken iki katlı binanın enkazında 9 saat süren arama kurtarma çalışmaları ilk 15 dakikada 13.

Ancak gelen yeni haberlere göre binada çok sayıda insan olduğu belirtiliyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi Levhalama Çalışmaları devam ediyor - Son Dakika Kullanım Şartları - Hata Bildir Son Dakika Gelişmelerini Kaçırma. Afaddan son dakika deprem açıklaması geldi.

11 kişi kurtarıldı Yaralılar var Hürriyet. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre kent merkezi ve ilçelerinde karla mücadele kapsamında yapılacak çalışmalar alınacak tedbirleri görüşmek değerlendirmelerde bulunmak ve ilgili birimler arasında koordinasyonu sağlamak üzere Kongre ve Kültür.


Malatya Da Deprem Ani Kamerada Dun Gece Malatya Deprem Ile Sallandi Video Gece Anilar Videolar


Malatya Editor Malatya Haber Adli Kullanicinin Www Malatyaeditor Com Panosundaki Pin Trafik Polisi Haber Yat


Malatya Film Festivaline Rekor Duzeyde Basvuru Haber Film Yazar


Malatyali Ogrencilere Trambus E Binmeyin Uyarisi Haber Yerler


Son Dakika Kadin Surucu Otomobili Ile Denize Uctu Van Haber Van Haber Van Gazetesi Son Dakika Van Haberleri Vanhaber Vanga Otomobil Kadin Ambulans


Son Dakika Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem Oldu Yazar Olinda Haber


Son Dakika Haberi Malatya Depremi Cok Siddetli Hissedildi Uzmanlar Nedenini Anlatti Haber Jeoloji Bilgi


Malatya Da Su Tankerinde Cakmak Gazi Patladi 4 Yarali Su 4 Cocuk Haber


Malatya Nin Imam Hatip Cilesi Iman Haber Yazar


Malatya Da 16 Yasindaki Liseli 3 Gundur Kayip Malatya Haber Http Www Malatyahabermerkezi Com Haber 45914 Malatyada 16 Yasindaki Liseli Yastiklar Haber Okul


Takipde Olduklarim Panosundaki Pin


Elazig Ve Malatya Depreminde Son Durum Guncel Haber Sondakika News Gundem Afad Deprem Elazig Https Www Yanhaber Com Elazig Ve Malatya Depremind 2020 Haber


Malatya Secim Sonuclari Belli Oldu Haber Yazar


Malatya Tek Haber Adli Kullanicinin Http Www Malatyatekhaber Com Panosundaki Pin Osman


Bunyan 38 Haber Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem Haber Gece Korku


Son Dakika Malatya Da Cok Siddetli Bir Deprem Oldu 2021 Haber Hayat Emeklilik


Idmana Cikti Ama Macta Yok Idman Mac Spor


Son Dakika Malatya Yuk Treni Kazasi 1 Olu 4 Yarali Tren Seyahat Ambulans


Malatya Da Gece Saatlerinde Etkili Olan Kar Yagisi Kirsal Kesim Ve Ilcelerde Hayati Olumsuz Etkiledi Kar Kirsal Hayat

Posting Komentar

0 Komentar