Subscribe Us

Header Ads

Malatyada çöken Bina

Enkaz altında çok sayıda yaralı bulunurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. MALATYA İHA Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Afad Malatyada çöken bina enkazından 13 vatandaşa yaralı olarak ulaşıldığını açıkladı.


Qxh5utrc Ql5om

Açıklamalar peş peşe geldi 4 kişi gözaltında.

Malatyada çöken bina. 16 hours agoMalatyada çöken binanın enkazından çıkan vatandaş. AFAD tarafından yapılan yazılı açıklamada Malatyada. DOLAR 97260 049.

MALATYA İHA - - İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı. Devlet bütün imkanlarıyla. Malatyada çöken bina Değerlendirmeler tadilatın neden olabileceği yönünde İHA 09 Kasım 2021 Salı 2308 Güncelleme.

AFAD tarafından yapılan yazılı açıklamada Malatyada çöken bina enkazında AFAD itfaiye UMKE ve STKlardan toplam 447 personel ile yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonucunda 13 vatandaşımıza. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar göçme öncesinde bina altındaki dükkanlarda tadilat olduğu. Çevre sakinleri binanın tadilat halinde olduğunu ve bugün kolonlardan birinin kesildiğini öne sürdü.

İş yerlerini birbirinden ayıran duvarın yıkılması ile binanın oluşan ağırlığı taşıyamayarak. Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatyada çöken iki katlı binayla ilgili bilgi aldı. Malatyada çöken bina Değerlendirmeler tadilatın neden olabileceği yönünde.

14 hours agoMalatyada çöken iki katlı bina enkazında arama kurtarma çalışmaları sürerken Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan şu ana kadar 11 kişinin enkaz altında sağ. March 18 2020 Malatyada ağır hasarlı olan bir bina yıkım çalışmaları devam ederken çöktü. Malatyada çöken bina ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Malatyada bina neden çöktü. Enkazda çalışmalar kontrollü olarak sürdürülmektedir denildi. Malatyada çöken bina ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı İstanbul Valiliğinden soğuk hava ve yağış uyarısı Yunanistanda Covid-19 hadise sayısında yeni rekor.

Tadilat yapan tavukçuyu Burası eski bina diyerek uyardık Malatyanın en kalabalık noktalarından İnönü Caddesinde yer alan bir. Malatyada çöken binada arama çalışmaları sona erdi. 2 hours agoMalatyada çöken 2 katlı binanın enkazını kaldırma çalışmaları sürüyor.

12 hours agoAFAD tarafından yapılan yazılı açıklamada Malatyada çöken bina enkazında AFAD itfaiye UMKE ve STKlardan toplam 447 personel ile yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonucunda 13 vatandaşımıza yaralı olarak ulaşılmıştır. Malatyada çöken bina ile ilgili korkunç iddia. Tarafından Resmi Haber 09112021.

Bu noktada önemli stratejik bir mevkie sahip olan Maraş 395. Malatyada bir binada meydana gelen çökmenin ardından arama kurtarma çalışması sürüyor. Malatyada Binanın Çökme Anları.

Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen nedenle çökme meydana geldi. Ayrıca binanın çökme nedeni. Kavgayı ayırmak istedi tüfekle vurularak öldürüldü.

Konuyla ilgili Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan açıklama yaparak vatandaşları bilgilendirdi. 14 hours agoİçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı. 18 hours agoMalatyanın Yeşilyurt ilçesinde bulunan Sıtmapınar Caddesindeki 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü.

Malatyadaki bir binada çökme meydana geldiArama kurtarma çalışmalarının devam ettiği binada 13 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı. 5 hours agoAFAD tarafından yapılan yazılı açıklamada Malatyada çöken bina enkazında AFAD itfaiye UMKE ve STKlardan toplam 447 personel ile yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonucunda 13 vatandaşımıza yaralı olarak ulaşılmıştır. Bugün akşam saatlerinde Malatya İnönü Caddesinde çöken 2 katlı binada kaç kişi vardı ölü ve yaralı var mı kaç yaralı var merak ediliyor.

Enkaz altında kalan 14 vatandaş bölgeye sevk edilen ekipler tarafından kurtalırken çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. 2136 ABDde hanehalkı borcu ilk kez 15 trilyon doları aştı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD Malatyada çöken bina enkazından 13 vatandaşa yaralı olarak ulaşıldığını açıkladı.

Malatyada çöken binada kaç kişi vardı ölü var mı. O anlar çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi. Enkazda çalışmalar kontrollü olarak sürdürülmektedir denildi.

Son Dakika Haberleri İnternet - 24 Ocakta Elazığdaki 68lik depremde Malatyadaki birçok yapı zarar görmüş çoğu hakkında yıkım kararı alınmıştı. Malatyada henüz bilinmeyen sebepten ötürü 2 katlı bina çöktü. İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı Malatyada göçen bina enkazında.

Malatyada çöken bina enkazından 13 vatandaşımıza yaralı olarak ulaşılmıştır. 15 hours agoMalatyada çöken bina için flaş iddia. Tarafından Resmi Haber 09112021.

16 hours agoCumhurbaşkanı Erdoğandan Malatyada çöken bina hakkında açıklama. Ehliyetsiz sürücünün babası oğluna isyan etti. FEN BİLİMLERİ BİLDİRİLER KİTABI CİLT I -Fen Bilimleri- Tam Metin ve Özet Düzenleyen Kuruluşlar Destekleyen Kuruluşlar.

Roma İmparatorluğunun sınırlarının genişlemesiyle merkezi otoritenin güç kaybetmesi İmparatorluğun doğusuyla batısında birbirine bağlı olan ayrı yönetimler oluşturulmasına neden olmuştur. Verin bir tabancada ben.


V8vjmmcmnbkoam


Hnnox97tkqkczm


Eixjpq529odaum


H6wpm7fqsxjwm


Fpzpgcjxskycim


Cts 3zb Vdimjm


9bucrguljhdwym


Jnfjvgg3f4b5em


V12m7ax7n9canm


4q 2gcbqdomg9m


Nh7n09iho 0zpm


Ar1gctd Colt2m


Vkcwosmbuhd8dm


4xdzlqjlaydqdm


Cts 3zb Vdimjm


G79knqjyqrpjym


Mrnvuulg9f4gm


Tfhlxg1hw2wjm


8pdkzko P6 Szm

Posting Komentar

0 Komentar