Subscribe Us

Header Ads

Malatya Son Dakika

Fabrikanın kaba inşaatı bir aya tamamlanıyor. Yeni Malatya Gazetesi Gazete Manşetleri.


Idmana Cikti Ama Macta Yok Idman Mac Spor

Malatya son dakika gelişmelerini Büyükşehir Gazetesinden takip eder.

Malatya Son dakika. Son Dakika Malatya Haberleri. Moldovalı eşiyle 21 yıldır ertelediği nikah. 1 day agoMalatya Ticaret Borsasında paketli gün kurusu kayısının kilogramı 7790 liradan satıldı.

Enkaz altından 8 kişi yaralı çıkarıldı ve. Ile ilgili yerel haberler Mynette. Son Dakika Malatya Haberleri Malatya Turkey.

Türkiye ve Dünyadan haberlerinde yer aldığı sitemizde güncel ve doğru haberlere yer vermeye çalışıyoruz. Malatyada Altın ARA SON DAKİKA Eşi Tarafından Öldürülen Kadın Defnedildi Otomobil Üst Geçidin Ayağına Çarptı. Malatyada merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen nedenle göçük meydana geldi.

2334 likes 7 talking about this. Binada olduğu belirtilen 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Akçadağ Arapkir Arguvan Battalgazi.

1815 Fenerbahçe-Kayserispor maçında ilk 11ler. Son Dakika 1547 Büyük skandal yargıda. Malatyada iş yerlerinin olduğu 2 katlı bir bina çöktü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatyada bir binada meydana gelen göçük ve enkazda devam eden arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı. Taraftarlardan Başkan Güdere Ziyaret. Yeni Malatyaspor Başakşehiri Geçemedi 1-3.

Gözünü kırpmadan husumetlisine kurşun yağdırdı. 2 days agoGelen son dakika haberine göre Malatyada jandarmadan silah ve uyuşturucu operasyonu Şüphelilerden 1 kişi tutuklandı 3 kişiye ise adli kontrol uygulandı Malatyada Jandarma tarafından. 19 hours agoMalatyada çöken bina son dakika.

Malatya Valisi Aydın Baruşun başkanlığında Kış Tedbirleri Koordinasyon Kurulu Toplantısı düzenlendi. Statta cinsel ilişkiye giren dev takımın oyuncularının başı belada 1543 MHPden sert tepki. 7 Kasım günü koronavirüs nedeniyle 200 kişi vefat etti 25 bin 304 yeni vaka tespit edildi.

Malatya haber sayfamızda Malatya haberleri okuyabilir Malatya son dakika haberleri ve güncel Malatya gelişmelerini görebilirsiniz. HABER SON DAKİKA MAGAZİN SPOR EKONOMİ İNDİRİM KUPONLARI TÜMÜ Üye Girişi. Cesaretinden değil ödlekliğini gizleme telaşındandır 1536 Yerli otomobil müjdesi.

1805 Galatasaray Karagümrük deplasmanında 2 puan bıraktı. Malatya son dakika haberleri valilik ve belediye açıklamaları duyuruları ilanları ile en son cinayet tecavüz hırsızlık trafik kazası vb. Maç Sonucu Kasımpaşa-YMS 2-0.

Son Dakika 1620 Koronavirüs hapının başarısı. 20 hours agoSon dakika. Binada başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre kent merkezi ve ilçelerinde karla mücadele kapsamında yapılacak çalışmalar alınacak tedbirleri görüşmek değerlendirmelerde bulunmak ve ilgili birimler arasında koordinasyonu sağlamak üzere Kongre ve Kültür. 1 day agoSON DAKİKA. Malatya Ticaret Borsası - Son Dakika Kullanım Şartları Hata Bildir 732.

1 day agoA grubunda Darendespor 12 puanla B grubunda Malatya Yeşilyurt Belediyespor 12 puanla C grubunda ise Eski Malatya 12 puanla liderliğini sürdürdü. Hastaneye yatışları ve ölümleri yüzde 89 oranında düşürüyor 1613 Son Dakika. Kayısı Analitik Verim Tespit Proje Toplantısı Malatyada gerçekleştirildi.

1 Ölü Yeni Kömürhan Köprüsü Yol Konforunu Artırdı Alçak Saldırıyla İlgili Gözaltı 5. 20 hours agoSon dakika edinilen bilgilere göre Malatyada bugün kolonlarında çalışma yapılan bir bina bugün akşam saatlerinde çöktü. 16 hours agoSon dakika haberleri.

Malatyadan haberleri sizler için iletiyoruz Güzel Malatyamızdan en güzel haberleri sizlere biran önce aktarmak için hep daha çok çalışıyoruz Malatya Haber olarak desteklerinizi her zaman bekleriz. Malatyada kasten yaralama olayının şüphelisi tutuklandı Malatyada bir kişiyi silahla yaraladıktan sonra kaçan şüpheli olayda kullandığı suç aletiyle birlikte yakalanarak. 1829 Adana Demirspor Hatayspora Dur dedi.

Yeni Malatyaspor 2-1 ALTAY. 1756 İşkenceye uğrayan köpeğin intikamını inek aldı. Enerji Bakanından Karadeniz gazı açıklaması.

2023te sisteme vereceğiz 1608 CHPliler AK Parti döneminde satılan yerlerin listesini açıklayınca AK. 17 hours agoMalatya son dakika Malatya çöken binada ölen yaralanana var mı. Yeni Malatya Haber - Malatya Haberleri Malatya Gündemi.

- MALATYA Spor Son Dakika. Malatya Valisi Aydın Baruş yaralıların sağlık. Malatyada 3 katlı bir bina henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı çöktü.

Binanın altında yaralılar olup olmadığını belirlemek için acil olarak çalışma başlatıldı. Malatyada bina neden çöktü. Malatya039da Memur-Sen039in yeni binası törenle hizmete açıldı.


Akp Malatya Da Iki Kardes Arasina Girmeye Mi Calisiyor Ikiz Haber Kardes


Malatya Film Festivaline Rekor Duzeyde Basvuru Haber Film Yazar


Malatya Tek Haber Adli Kullanicinin Http Www Malatyatekhaber Com Panosundaki Pin Osman


Son Dakika Kadin Surucu Otomobili Ile Denize Uctu Van Haber Van Haber Van Gazetesi Son Dakika Van Haberleri Vanhaber Vanga Otomobil Kadin Ambulans


Nerede Birlesmis Milletler Yazarlar Sehir


Malatya Secim Sonuclari Belli Oldu Haber Yazar


Malatya Nin Imam Hatip Cilesi Iman Haber Yazar


Trambus Malatya Nin Basina Bela Olmus Haber Yazar


Malatya Da Gece Saatlerinde Etkili Olan Kar Yagisi Kirsal Kesim Ve Ilcelerde Hayati Olumsuz Etkiledi Kar Kirsal Hayat


Malatya Da Otobus Kazasi 29 Kisi Yaralandi Otobus Kis Haber


Depremden Canlarini Iste Boyle Kurtardilar Elazig Deprem Ani Ozel Goruntuleri Youtube Anilar Youtube Okuma


Son Dakika Haberi Malatya Depremi Cok Siddetli Hissedildi Uzmanlar Nedenini Anlatti Haber Jeoloji Bilgi


Malatya Editor Malatya Haber Adli Kullanicinin Www Malatyaeditor Com Panosundaki Pin Trafik Polisi Haber Yat


Takipde Olduklarim Panosundaki Pin


Malatya Da Su Tankerinde Cakmak Gazi Patladi 4 Yarali Su 4 Cocuk Haber


Son Dakika Malatya Yuk Treni Kazasi 1 Olu 4 Yarali Tren Seyahat Ambulans


Bunyan 38 Haber Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem Haber Gece Korku


Son Dakika Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem Oldu Yazar Olinda Haber


Malatya Da Deprem Ani Kamerada Dun Gece Malatya Deprem Ile Sallandi Video Gece Anilar Videolar

Posting Komentar

0 Komentar